Juicedryck med smak av chili!

Jag har provat på en ny sorts dryck som är lite hetare än de vanliga dryckerna på marknaden just nu. Caliente som den heter är en ekologisk juicedryck och finns i smakerna granat, tranbär, lime samt ingefära & chili. Jag är positivt överraskad till denna sommartörstsläckare som är ett kaxigt och spännande alkoholfritt alternativ till den medvetne.

Drycken vann redan förra året utmärkelsen “Best New Organic Drink” Natural & Organic Awards Sacandinavia 2015. Utmärkelsen som är nordens största innovationspris i Norden gör att drycken redan fått en otroligt bra start på marknaden och finns numera hos många välsorterade återförsäljare i Sverige.

Man har dessutom lovat att det kommer att komma många fler goda smaker vilket jag ser glatt fram emot. Min personliga favorit tranbår kommer att finnas med mig välkyld i picnickorgen i sommar.

organic drink winner

Previous post

Next post