Invigning av Strandbryggan sommaren 2017

Strandbryggan som ligger precis vid Djurgårdsbron i Stockholm är en klassiker så fort sommaren behagar att dyka upp.  Med sitt perfekta läge mellan city och grönskan på Djurgården är det stället man vill hänga på. I år anordnade Wonderland Event årets invigning och alla var där! Det var så roligt att träffa vänner och bekanta och njuta av solen. Det som alla var oroliga för var att vädret skulle vara regnigt och grått då det var det tidigare på morgonen. Men som tur var sprack vädret upp på eftermiddagen och solen sken över Strandbryggan. Jag gick dit med Jessica Berghult samt min kille Alexander och vår vän Thomas Falkenstedt. Passa på att gå in på hans blogg, den är en riktigt bra modeblogg som ger tips på schyssta kläder och annat.

Jag och Jessica på Strandbryggan

Jag och Jessica på Strandbryggan

Invigning av Strandbryggan

Det bjöds på rosévin från Bodvar of Sweden. Det är ett säkert kort när det kommer till val av dryck på en sommarfest. Det bjöds också på goda snittar i form av skagenröra, ost, oliver, charkis och lite annat smått och gott. Dessutom fanns det riktigt söta och färska jordgubbar och små kladdkakebitar för den som ville ha något sött att tugga på.

Rose från Bodvar of Sweden på Strandbryggan

Rose från Bodvar of Sweden på Strandbryggan

Återigen dök de här ostronen upp, som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg om Ångbåtsbryggan. Jag gillar inte ostron då de smakar hav och har en slemmig konsistens. Men återigen, för den som gillar ostron är det ett bra ställe att äta dom på. Jag tyckte däremot mycket om kaffet som de har Strandbryggan, jag minns inte vilken sort det var men den var väldigt god. Jag tror att jag kommer att hänga på det här stället många gånger i sommar. Jag får köpa lite nya sommarklänningar som matchar den charmigt rosa inredningen. Vad mer kan man önska?

/Anja

Previous post

Next post