Invigning av Josefina sommaren 2017

Josefina är en populär beachclub som ligger på Kungliga Djurgården i Stockholm. Varje år har de sin årliga sommarfest då stammisar, boende i området, kändisar och press minglar omkring på klubben.  I år var det perfekt väder, soligt och varmt så jag och Alex satte oss vid ett bord precis bredvid poolen. Där finns annars liggbäddar om man man vill chillaxa.

Jag på Josefina

Jag på Josefina

Man fick två drinkbiljetter var så först drack jag ett glas rosé för att hälsa in sommaren. Alex tog en öl. Men vi upptäckte att de hade en rolig drinkvagn med den klassiska italienska drycken Aperol.

Aperol Spritz på Josefina

Aperol Spritz på Josefina

De blandade drinken Aperol Spritz, så den tog vi som andra drink. Jag älskar den bittersöta smaken av Aperol och tillsammans med lite bubblande prosecco så är det en perfekt törstsläckare. I Italien dricker man den här drinken som en afterwork drink. Jag har varit i Venedig några gånger och inget slår ju att sitta på en liten uteservering och se ut över vattnet med en kall Aperol Spritz i handen. Men den passar bra på Josefina också. Det är en drink jag kan rekommendera.

Läs mer om en annan exotisk restaurang i Stockholm: Tiki Room

Poolbaren på Josefina

Poolbaren Josefina

Det är härligt på Josefina också med alla palmer. Det ger en tropisk känsla trots att man befinner sig i det relativt kalla landet Sverige. De vita loungemöblerna ger också en nice feeling av att man befinner sig på en beachclub. Om ni befinner i Stockholm i sommar så tycker jag att ni borde besöka Josefina och ta en drink eller två. De serverar mat också så man kan både äta och dricka där. Jag har varit en del där på privata fester och event och då har maten i alla fall varit riktigt bra.

Foto: Jag själv

PS: Många frågar om min klänning, den är från det brittiska märket Ted Baker som jag älskar.

/Anja

 

Previous post

Next post