Invigning av Ångbåtsbryggan

Hej!

Nu är sommarsäsongen igång för fullt i Stockholm och jag gick på säsongspremiären av den flytande baren Ångbåtsbryggan. Det var ett stjärnspäckat event med många kända profiler. Jag gick dit med mina vänner Jessica Berghult och bloggaren Marlene Rindå Jikita. Hennes hemsida Duifokus behandlar allt om mat, till resor och skönhet.

Jag och Jessica på Ångbåtsbryggan

Jag och Jessica på Ångbåtsbryggan

Bloggaren Marlene Rindå Jikita

Bloggaren Marlene Rindå Jikita

Det var lite grått och blåsigt ute, men båtens uteservering har delvis tak som ni ser på bilden. Dj:n spelade mest svenska hits som folk glatt dansade med till.

DJ på Ångbåtsbryggan

DJ på Ångbåtsbryggan

Det bjöds på kall champagne från det anrika märket Taittinger så ingen gick direkt törstig. Det var också läckra smårätter som en räkröra, scampi och ostron. Jag och Jessica gillar inte ostron men vi åt en varsin ändå för att verkligen dubbelkolla om det var gott eller inte. Vi tyckte mest att det smakade hav och att det var svårt att svälja en så stor och kletig sak. Ostron är nog inte min grej framöver.

Baren på Ångbåtsbryggan

Baren på Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan från Kajen

Ångbåtsbryggan från Kajen

Jag tror att det kommer vara en riktigt mysig bar och restaurang på sommaren och det perfekta läget mitt på Strandvägen gör att den inte går att missa. Det är bara att kliva in och uppleva den vackra svenska sommaren inne på en gammal båtponton. Missa inte champagne, eller köp för all del ostron om du gillar det. Jag tror att det finns massor av annan mat att beställa också, de har ju en innerdel på restaurangen.

/Anja

Previous post

Next post