Vinn Cook-alonger till Smaka på Stockholm i vår Instagram-tävling

Sommaren har äntligen kommit och en av höjdpunkterna så här års är en av världens största matfestivaler Smaka på Stockholm där flera av landets främsta kockar, restauranger och food trucks samlas. Festivalen pågår 1-6 juni i Kungsträdgården och nu kan du vinna Cook-alonger där man två och två lär sig laga mat under ledning av en känd kock.

Tävlingsregler

Så här tävlar du:
Vad tycker du är det bästa med sommaren?

1. Lägg upp en sommarbild på Stockholm
2. Följ Intagramkontot @smakapastockholm
3. Tagga bilden med #minsmakapåstockholm och #viewstockholm
4. Motivera varför just du ska vinna

Deltagande
Du kan posta flera bilder, men endast en bild per person kan vinna. För att delta i tävlingen måste du ha ett öppet Instagramkonto, om du har dold profil kan vi inte se din bild.

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #minsmakapåstockholm godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

Tävlingen pågår mellan 30 maj och 3 juni 2017 på Instagram och anordnas av ViewStockholm tillsammans med Smaka på Stockholm. Varje dag får två vinnare två Cook-alonger var till Smaka på Stockholm och vinnarna meddelas med en kommentar från ViewStockholm. Biljetterna kan hämtas ut i VIP-tältet på festivalområdet. Om vinnarna inte har kontaktat ViewStockholm senast 3 juni förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

En jury utser tio vinnare, två varje dag under fem dagar, bland de bidrag som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #minsmakapåstockholm. Varje person får två Cook-alonger. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans i förhållande till temat.

Eventuell skatt betalas av vinnaren. Vinsten går ej att byta mot kontanter.

Juryn består av representanteter från ViewStockholm. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vid frågor rörande tävlingen kontakta oss på info@viewstockholm.com

Lycka till!