Idun minerals nyheter sommar 2017

Idun Minerals har släppt en hel del nyheter inför sommaren 2017. Jag var på releasepartyt, eller pressfrukost var det egentligen, tillsammans med massor av trevliga influencers. Som vanligt var jag i sällskap med Modern Lifestyles Jessica Berghult samt min kompis Iman Al Debe.

Idun Minerals

Nyttig hälsofrukost

Vi bjöds på en supersmaskig hälsofrukost i form av råjuice från Brämshults, dadelbollar, chiapudding och färska smörgåsar från mitt favoritfik Panini. Det fanns massor av färsk frukt också.

Frukost med smörgåsar från Panini

Frukost med smörgåsar från Panini

Vattenmelon

Vattenmelon

Nyheter Idun Minerals 2017

Idun Minerals mascaror har alltid varit populära och nu har de släppt en ny, helt vegansk volymmascara. Den presenterades med buller och bång i vackra svartröda presentpåsar. Den ny mascaran kallas Magna och är döpt precis som Iduns många andra produkter döpta efter en fornnordisk gudinna. Jag har testat mascara och kan intyga att den är riktigt volymgivande och härlig om man gillar det. I love it!

Idun Minerals nya mascara heter Magna

Idun Minerals nya mascara heter Magna

Det finns också nya fyra nya läppennor och två nya ögonpennor, en i grå och en i blå ton. Bland nyheterna hittar vi också en ögonskuggsprimer i pressad form och sen finns det massor av nya färger av foundation. I ett samarbete med Apoteket har Idun Minerals tagit fram färger som ska representera alla sorters hudtoner som kan finnas i ett vanligt samhälle idag. Så det är bara att gå förbi ett apotek och be om hjälp att prova ut rätt nyans. Det är en extremt god chans att du kommer att hitta en färg som passar dig.

Idun Minerals nyheter 2017

Idun Minerals nyheter 2017

Idun Minerals nya mascara Magna

Idun Minerals nya mascara Magna

Rosor

En annan rolig sak var att vi fick fota oss själva med röda, mustiga rosenkransar. Jag älskar verkligen ros, färgerna och den härliga doften så jag var inte sen på bollen med att fota mig.

Jag med en rosenkrans

Jag med en rosenkrans

/Anja

 

Previous post

Next post