Höstens nyheter från Yogi Tea

Hej!

Nu börjar hösten komma och det blir mörkare och längre dagar. Jag är ett riktigt fan av myskvällar med bra böcker och te. Därför blev jag eld och lågor av att bli inbjuden till ett pressvisningen av Yogi Tea som släppt två nya smaker i sitt stora sortiment. De nya smakerna är Inner Harmony och White Tea with Aloe Vera. Vi fick testa båda de nya smakerna tillsammans med en nyttig frukost.

yogi tea

Frukost Yogi Tea

Inner Harmony ska med sina ingredienser ge just inre harmoni och verka lugnande. Den innehåller citronmeliss, rooibos och kanel. Det andra teet – White tea with Aloe Vera innehåller aloe vera, basilika och gurkmeja. De är ingredienser som är kända för att omvårda huden så den låter skönheten komma inifrån och ut istället för tvärtom.

Förutom introduktionen till nyheterna fick vi även goda råd av den berömda yogamästaren, gurun och inspiratören Sat Hari Singh hur man kan mjuka upp vardagen med mindfullness.

“Utsidan är bara en illusion. Det är insidan och själen som är det äkta, och det är det man når med yoga” berättade guru Sat Hari Singh .

Vi fick testa på några övningar hur man kan lyssna på sitt hjärtas rytm och djupandas. Bara att koppla av och bara vara gör stor skillnad för det inre välmåendet en stressig dag.

Yoga

Sat Hari Sing

Sat Hari Singh

Yoga

Ljus i mörka hösten

Teerna finns ute i handeln och varje förpackning te innehåller 17 påsar och kostar cirka 38 kronor. Visstne ni förresten att Yogi Tea lanserade sitt första te år 1986 året då jag föddes. Nu har de 40 olika varianter av sinn teer och de finns att köpa över hela världen. “Body, mind & Spirit” är deras motto. De har alltid utgått ifrån yoga och Ayur Veda tradition i tillverkningen av te. De är mycket smakrika och fylliga. Jag ska testa fler sorter under hösten.

/Anja

 

Previous post

Next post