Highlights Stockholm Beauty Week 2017

Stockholm beauty week är precis som det låter, en vecka fylld av skönhet. Eller om man ska vara helt korrekt är det under tre dagar. I år var det i Konstnärshuset på Östermalm. Det var olika event hela tiden jag ville gå på alla men kunde bara hinna gå på de som var efter klockan fem då jag gick en webbredaktörsutbildning under den veckan. Jag hann i alla fall träffa den alltid lika trevliga Mette Picaut.

Jag och Mette Picaut

Jag och Mette Picaut

Olika utställare under Stockholm Beauty Week

Jag älskar lösfransar och brukar oftast använda Ardell nummer 105. Men här hittade jag några coola minkfransar som ut att vara i bra kvalitet, märket syns inte på bilden och har glömt vad de heter tyvärr.

Lyxiga fransar av silke

Lyxiga fransar av silke

Jag älskar också parfym och har en gedigen samling hemma. Men det här lyxiga italienska märket var helt nytt för mig. Lú by Ludovica Di Loreto. Jag gillade verkligen de lyxiga dofterna, men köpte ingen denna gång.

Lyxig parfym på Stockholm beauty week

Lyxig parfym av “Lú by Ludovica Di Loreto”

Min fina vän Tanja Dyredand som är en flitigt anlitad yogalärare var på plats och jobbade med det lyxiga sminkmärket Lakshmi. Hon gjorde mini-ansiktsbehandlingar på plats med hjälp av kristaller. Mycket lugnande.

Mindfullness med Lakshmi

Mindfullness med Lakshmi

Glossybox var en av huvudsponsorerna och de bjöd på rosa godis och popcorn under mässan.

20170425_163720

Under ett av alla mini-event under veckan bjöds jag på en sminkning av det nya brittiska sminkmärket Technic. De har massor av smink i alla möjliga färger och former. Bra priser var det också.

Makeup från Technic

Märket Technic var på plats och sminkade under ett event

Åh, de bjöd på min favoritchoklad Tonys Chocolonely. I min favoritsmak Salty Caramel också. Om ni ser den, köp den. Jag lovar att den är svingod.

Tonys Chocolonely

Tonys Chocolonely

K-Beauty på Stockholm Beauty week

Jag älskar K-beauty! Jag prenumererade på Meme-boxar när de gick att beställa till Sverige under 2014 och 2015. Sen försvann de från marknaden sorgligt nog. Men K-beauty finns lyckligtvis att köpa på flera olika ställen i Sverige numera. En av de som snappat upp trenden är SheetHappens.

K-beauty med Sheet Happens

K-beauty med Sheet Happens

De har en prenumerationsbox med koreanska arkmasker. Se hur gulliga arkmasker kan vara! Vem vill inte ha en kattmask liksom?

K-beauty Sheetmask

K-beauty Sheetmask

Glowid specialiserar sig också på koreansk hudvård och deras webbshop har massor av bra produkter.

Tack Maria Forsén för detta årliga och roliga event!

/Anja

 

 

Previous post

Next post