Heidi Klum har ny klädkollektion på Lidl

Hej!

Som ni kanske redan vet har Heidi Klum designat en kollektion kläder med märket Esmara till matbutikskedjan Lidl. Jag och min kompis och influencer Iman och Natali Fikas (allthecutethings på Instagram) var bjudna på en modevisning av den nya kollektionen. Eventet kallades Lidl Fashion Week och hölls på flera olika platser runt om i världen. Vi var bjudna på den i vårt kära Stockholm. Hashtaggen är #letswow på sociala medier.

Letswow

Lidl Fashion week

Vi var ett stort gäng som fick åka ut till Lidls nya butik i Kungsängen där festen hölls.

Kungsängen

Lidls nya butik i Kungsängen

Vi bjöds på frukt och mineralvatten i bussen och det spelades chic musik. Inne i butiken bjöds det på vin och massor av olika tilltugg. Det fanns alla möjliga sorters ostar och salami som man fick provsmaka. Allt var från Lidls egna sortiment och det mesta var riktigt gott.

Letswow

Vin och fest i matbutik

Mingel med charkis

Mingel med charkis

Esmara

Heidi Klum by Esmara

Alla fick en varsin kundkorg där vi kunde plocka mat eller saker som vi ville prova hemma sen. Rolig goodiebag! Jag tog mest ostar och nötter för det är sånt jag vet att jag kommer äta. Jag testade också lite av Lidls sortiment på skönhetsprodukter, bland annat ansiktsmasker, rakhyvlar och duschcreme.

Shopping

Jag och Natali Fikas

Bästa Iman och Natali

Bästa Iman och Natali

Sen började förstås de vi alla väntat på – modevisningen med de nya kläderna. De hade byggt upp en runway mitt i butiken. Det var ovanligt och coolt att sitta där mellan frysdiskarna och dricka vin och kolla på modevisning.

Letswow

Heidi Klum by Esmara fashionshow

Det var mycket leopardmönstrade kläder, men även mycket svart och kornblått. Jag är inget fan av leopardmönster personligen, men de kornblåa och svarta dräkterna gillade jag verkligen.

Läs mer om var man kan hitta bra shopping i Stockholm: https://viewstockholm.com/stockholm-best-fashion-shops-shopping/

Heidi Klum by Esmara

Heidi Klum by Esmara

High Fashion på Lidl

High Fashion på Lidl

Blir nu sugna på att shoppa kläder på Lidl nu då? Jag kan i alla fall säga att maten är bra och jag ska åka och handla ost och charkisar redan ikväll.

/Anja

 

Previous post

Next post