Härlig höstbrunch på Mr French!

För en dryg vecka sedan så befann jag och min vän Julia Dansarie på en fantastisk brunch på Mr French som ligger intill Skeppsbron. Under denna månad lanserades en ny säsongsanpassad brunch där man blandar klassisk fransk matlagning med amerikansk genuin gastronomi.

Stjärnkocken Thomas Åberg är den tillsatta kökschefen och har arbetat på en rad förstklassiga restauranger, bland annnat F12.

Mister French är en exklusiv och samtidigt mysig resturang i art deco- stil. Restaurangen kom till final för sin oklanderliga design i Restaurant & Bar Design Awards i London som ägde rum 1:e oktober 2015. Den enda galan i världen dedikerad till design av mat- och dryckesetablissemang och där tusentals restauranger från hela världen är med och tävlar. Det är designbyrån Stylt Trampolin som har skapat både konceptet och inredningen av Mister French.

Brunchen har blivit ett populärt tillfälle att unna sig något extra -och även ta sig tid för kvalitativt umgänge efter en hektisk vecka. Stockholmsrestaurangerna har hakat på trenden och prisklasserna samt menyerna varierar men syftet är det samma. Att skjuta på frukosten till förmån för en välförtjänt sovmorgon följt av en buffé full av läckerheter.

Ett hett hösttips till den som vill njuta av en brunch som är nästintill magisk!

Grå kostym: Hugo Boss
Skjorta, scarf, näsduk från Stenströms

dscf5093-2101dscf5085-2102

Previous post

Next post