Happy hair night- Erwik och Hårkontroll

Hej!

Igår gick jag på ännu ett härligt event, Happy Hair night i Stockholm i sällskap med min bloggkollega Sofia Malm. Det var tema rött och eller orange så det var en riktigt färgstark februarikväll.

Jag och Sofia på Happy Hair night

Jag och Sofia på Happy hair night

Det var hårvårdsmärket Hårkontrolls modelljakt 2017 som gick av stapeln. Hårkontroll är tabletter som man äter för att få ett långt och friskt hår. Vinnaren korades av Hårkontroll i samarbete med en jury under en galakväll på Make Up Store showroom i Stockholm. I samband med prisutdelningen bjöds det på en färgsprakande och funky modevisning “Too funky – a tribute to George Michael” till tonerna av George Michaels klassiska dänga “Too funky” och “Freedom”. Dj:ande stod Gunn Lundemo för. Hårstyling gjordes av Bojana Diklic med team från Stockholm Stylisterna  och sminket var från: International Make Up Center .

Modevisning

Fashionshow på Hårkontrolls event

Peter Englund Epic Productions stod för de dramatiska scenkläderna, både i modevisningen men också för den som vinnaren bar. Det var en dramatisk, röd långklänning som vinnaren också fick behålla.

Prisutdelning

Prisutdelning

Vi bjöds på mingelmat från Ett litet Kök i form av hamburgare, snittar och till det serverades den alkoholfria, chili-smakande drycken Caliente.

Hårkontroll

Snittar på hårkontrolls event

Caliente och mingelmat

Caliente och mingelmat

Bubbel i självlysande glas fanns för den som ville. Gott!

Gott om bubbel på Hårkontrolls event

Gott om bubbel på Hårkontrolls event

Vinnaren av Hårkontrolls modelljakt 2017 var den fantastiskt vackra kvinnan Maria Genie.

Marie Geni vann hårkontrolls modelljakt 2017

Marie Geni vann hårkontrolls modelljakt 2017

Hon var som klippt och skuren för titeln som årets hårmodell, då hon hade ett naturligt, långt och lockigt hår. Hennes utstrålning var också helt rätt.

Jag och vinnaren Maria Geni

Jag och vinnaren Maria Geni

På efterfesten minglade vi runt och träffade trevliga människor, bland annat schlager-tvillingarna Ylva och Linda Persson. 

Sofia och tvillingarna Ylva och Linda

Sofia och tvillingarna Ylva och Linda

Sist men inte minst fick vi härliga goodiebags med frasigt, rött silkespapper som omslöt innehållet.

Goodiebags

Goodiebags

Påsen innehöll till min glädje en bok om hur man gör olika flätor. “Den ultimata handboken flätor” skriven av Sara Starkström, utgiven av Nicotext. Det fanns även tigerbalsam, något man alltid behöver. Ögondroppar från Clear eyes Sweden, avsminkningsservetter från Make Up Store, Nazaleze virus blocker, med mera! Det var en trevlig kväll som alltid när Erwik Communication är i farten. Vill ni ser fler bilder kan ni söka på hashtaggarna #hårkontrollmodell eller #hårkontroll.

/Anja

Previous post

Next post