Handla mat från Mathem.se

Hej! Jag tycker att det är så skönt att kunna handla mat utan att behöva ta mig till en butik. Därför har jag börjat använda www.mathem.se . Det är som en vanlig matbutik men med alla varor på nätet istället. Man slipper packa och bära massa tunga kassar. Sjukt smart!

Mathem

Matkassar från Mathem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad är fördelarna med mathem.se?

-Sveriges största matbutik på nätet.

-Över 10.000 varor och stort ekosortiment

-Leverans hem till dörren alla dagar i veckan

Matvaror

Mat från Mathem

SPARAR TID

Jag lever ett mycket stressigt liv med jobb som reporter. Förutom åtta-till fem dagar på kontoret, är det jämt olika event och personer man ska träffa. Dagarna går fort och är helt och hållet uppbokade. Så mat är oftast det jag inte hinner prioritera. Men som tur är kan jag då beställa hem mat från Mathem. Fördelen är att jag kan scrolla igenom och klicka in all varor till exempel när jag sitter på tåget eller tunnelbanan. Detta tack vare en ny app som man kan ladda ner till sin smartphone eller platta.

HEMKÖRNING

När man har valt allt gott man vill ha så väljer man vilken tid man vill få leveransen. Det som är bra här är att det kostar från 0-59 SEK. Så det är ett mycket bra pris för att slippa bära! Man kan ibland välja samma dag leverans om man beställer innan klockan 13. Men jag väljer oftast någonstans mellan 18-20, efter jobbet.

GOBITAR

Jag köper gärna tunga grejer som mjöl, mjölk, havregryn och andra basvaror. Men då och då slinker det med en och annan gobit. Nu senast var det ett erbjudande om specialpris på min favvo-grej Häegen Dasz. Så då beställde jag vaniljglass och smarriga, färska svenska jordgubbar.

mathem.se

Mat från Mathem

 

Det är lätt som en plätt att få hem god mat.

Gå bara in på www.mathem.se

/Anja

 

 

 

Previous post

Next post