Gran Turismo och Visby Dag 1

Hej!

Visby var riktigt kul! Jag, Tina och Tess åkte cabben ner till Visby för att fira Stockholmsveckan och hänga på Gran Turismo.

Roadtrip

Tyresö

Båten: Det var det största minuset på resan. Destination Gotland, alltså själva fartyget och dess kundservice var allt annat än bra. Jag ringde dit och de sa en sak om bokningen, och kollade man på hemsidan var det en annan, allt var bara krångligt och på hemresan hade det återigen blivit nåt slags missförstånd och jag fick ingen numrerade vilstol utan fick köpa till på båten.

Väl framme i vackra Visby lyckades vi parkera nära vår lägenhet, som vi hyrt via Air Bnb. Lägenheten var mycket bra placerad nära Österport, innanför ringmuren. Alltså var det nära till allt. Innergården var fin med bra loungemöbler.

Innergård Visby

Air BNB Visby, Österport

Jag tycker det är så fint med en medeltida ringmur. Coolt, grått, sten.

Österport, Visby, ringmuren.

Österport, Visby, ringmuren.

Efter att vi installerat oss i vårt semesterboende så gjorde vi iordning oss för kvällens välkomstfest. Vi hade alla bestämt att vi skulle ha rött eller svart på oss. Här på bilden syns mina vänner Anna-Karin “AK”, Anna och Kajsa.

Tjejerna i Visby.

Visby.

Vi promenerade längs kullerstenarna till Wisby Clarion Hotel, spegelsalen. Vår välkomstmiddag utspelade sig i den gamla anrika salen. Vi åt och drack gott i fin, historisk miljö. Efter middagen gick vi bort till klubben Gutekällaren för lite fest. Men det var lugnt när vi anlände runt 24-tiden, så vi gick hem och vilade istället. Dagen efter skulle ha ett späckat schema…

Middag på Clarion Wisby

Wisby Clarion Hotel

För mer information om Gotland kan ni besöka:

www.destinationgotland.se 

 

/Anja

Previous post

Next post