Finest Awards 2016

Hej!

Finest Awards 2016 gick av stapeln förra veckan. Närmare bestämt onsdagen den 20 April. Mer bilder finner ni här. Jag och min vän Bella var på plats. Det började med röda mattan utrullad längs trappan upp till Operaterassen. Operaterassen är ett angenämt ställe i anslutning till Cafè Opera. Operaterassen passar bra för olika event, jag har varit på många olika event genom åren just där. Hur som helst, när vi kom in välkomnades vi med drinkbiljetter (som vi aldrig använde) och goodiebagbiljett.

Jag och Bella

Finest Awards 2016

 

På festen bjöds det på alkoholfria drinkar av sportdrycksmärket Nije.

Mousserande vinet Mionetto

Mionetto

Mionetto

Och om inte det räckte så var även min nya favorit svenska Runavodka på plats. Jag passade på att prata lite med den vackra Rebecka Stenström från tv-serien The Bachelor.

Rebecka Stenström

Finest Awards 2016

Gästerna var en salig blandning av bloggare (såklart!), dokusåpakändisar, melodifestivalen artister och annat roligt folk. Det var jättekul att mingla runt, och alla var pratglada och trevliga. Rebecka berättade att hon flyttat ihop med Pär nu i Stockholm och de är kära. Rebecka saknar sina hästar däremot så jag hoppas att hon får möjlighet att kunna träffa dem igen snart.

Byxmärket Freddy var på plats och delade ut nyaste byxmodellen till de som fotade sig med väggen och la upp på Instagram. Jag och Bella gjorde det såklart för att Freddy är mitt favoritmärke på byxor.

Freddy

Finest awards 2016

Under kvällen var det mest så att man minglade runt och drack goda drycker. Sen drog själva Finest awards 2016 igång på scen med Daniel Paris som konfrencier. Här kan ni läsa om alla vinnare:

Finest Awards 2016 Vinnare.

Det var en lång och rolig kväll. Men jag gav upp och gick hem, redan efter vinnarna hade presenterats vid 23- tiden någon gång. Jag var så slut att jag faktiskt åkte taxi. Men sen sov jag sött och fortsatte med jobb och alla veckan resterande evenemang.

/Anja

 

Previous post

Next post