Event: Reserol på Josefinas

Jag och Janne Siponen var på Josefina för lanseringen av ett nytt svenskt näringstillskott som heter Reserol. Eventet utspelade sig under en solig sommarkväll i början av juni . Vi blev serverade bubbel, rosèvin och tilltugg och fick mingla runt med alla trevliga gäster. Näringstillskott är alltid intressant för oss som lever intensiva och stressiga liv. Varför? Det sägs motverka åldrandet i huden vid regelbunden användning.

Reserol på Josefina

Jag och Janne på Josefina på Reserol event

Josefina med Reserol

Bubbel på Josefina med Reserol

Vad är det?

Reserol är en tunn film som innehåller 20 mg reservatol. Man sätter filmen i munnen, vid kinden och låter den smälta där två- tre gånger om dagen. På så sätt hinner näringen upptas av kroppen snabbare, än än om den måste passera magen. Därför blir den mer effektiv för kroppen.

anti-ageing Reserol

Reserol

Innehållet:

Jo, det är så att Reservatrol är en växtsubstans som i naturen skyddar mot yttre stress (som kan komma vid angrepp) eller bakterier, mögel. Det finns mycket forskning om ämnet, som visar att även människor kan få skydd av den, som till exempel då mot åldrande. Reservatol verkar anti-ageing genom att öka förbättringar av hudens elasticitet, öka mjukheten och minska djupet i rynkor. Reservatol finns också som många av er vet i rödvin. Och ja, det sägs ha många andra fördelar som ni kan läsa mer om på min favorithälsosajt: webmd om hjärt och kärlsjukdomar. Mitt favoritläppstift (som alla frågar om när jag har det på mig) är märket Pur Minerals i serien Chateau De Vine, färgen Georgia Peach. Men hur som helst den serien är inspirerad av franskt rödvin. De innehåller just reservatol och därför kallas läppstiften för anti-ageing. Spännande va?

Reserol innehåll

Förpackning Reserol

Nu ska jag testa dem i en månad. Jag har varit sjuk, jag är trött, jag är stressad och jag hoppas allt det inte tär på kroppen.

/Anja

 

 

 

Previous post

Next post