Event med härliga Orrefors Kosta Boda

Min morgon började med en härlig pressfrukost med Orrefors Kosta Boda i Urban Deli´s lokaler på Sveavägen. Matstudion som rummet heter är Urban Deli´s kända eventlokal där allt ifrån matlagningskurser till olika events håller till. Frukosten som bjöds på var en nyttig sådan med allt ifrån hälsogröt, fullkornsmörgåsar till smoothies. Helt i min smak nu när man försöker dra ner på alkoholen. Riktigt gott.

Den nya glasserien som presenterades var serien BRUK som kommer av ordet bruka. Meningen med den denna eleganta, tidlösa glasserie är att den ska kunna användas när som helst i vardagen. Det roligaste är att det är så pass många fina färger i serien och då fastnade jag för den blåa direkt. Dessutom så är den gjord så att när man vänder glaset upp och ner i diskmaskinen så rinner vattnet av istället för att stanna kvar som en beläggning på ytan. Hur smart är inte det? Jag tror att denna kommer att göra succé i år.

Resten av dagen spenderades på kontoret men mot kvällen så blev det ett till trevligt event med ovanstående i Bonniers Konsthall. Ingen mindre än Per Morberg var på plats och släpper också en glasserie med företaget. Han är en fantastisk karaktär och eventuellt så kommer han att finnas med i nästa utgåva av View Stockholm Magazine. Hur coolt är inte det?

Fick i mig två glas champagne med glada vänner/kollegor och med mig hem fick vi en trevlig goodiebag som innehöll bland annat Per Morbergs unika skärbräda. Nu ska det lagas mat som aldrig förr hemma. 😉

IMG_8332IMG_8334
IMG_8361

Previous post

Next post