Essie Winter Collection Aurora 2018

Nu har nagellacksmärket Essie återigen tagit inspiration från Norden och skapat en limited edition kollektion för 2018. Välkommen till Essie Winter collection Aurora 2018. Kollektionen har skapats med tanke på den vackra färgerna som vintern har att erbjuda. Tänk norrsken på en klar himmel i Arktis eller varför inte uppe i norra Skandinavien?

– it´s love at first northerns light with these million miles hues, säger Rebecca Minkoff, Essies global color designer.

Essie winter 2018

Essie winter 2018

Det är en kollektion där färgerna skimrar på ett kosmiskt vis och skiftar i massor av färger. De är färger som passar perfekt på vinterns alla fester. De sex olika färgerna i kollektionen: cremelila Just the way you artic, guldiga million mile hues, en krämig röd hear me aurora, skimrande ljusrosa polar-izing, blåskimrande pärliga glow with the flow och en rökig mörk plommonlila nightlights.

Läs mer om en annan Essie limited edition kollektion: https://viewstockholm.com/sv/essie-slapper-ny-midsummer-collection/

Polar-izing

Essie Winter 2018 in colour Polar-izing

Färgerna är fina bara som de är var för sig. Men det är också lätt att göra nya häftiga nagelstilar om man mixar färgerna. Essies global lead educator Rita Remark har skapat en look som är lätt att göra med två nyanser. Mpla bas med Essies here to stay basecoat och fortsätt sedan med två lager av hear me Aurora. Doppa en smal pensel i million miles hue och måla en kurvig linje på varje nagel, avsluta sedan med Essies Gel setter top. Rita ger också ett tips för det ska bli perfekt:

– Om linjen blir ojämn, så kan du doppa en smal pensel i grundfärgen Hear me Aurora och gå tillbaka och måla över ojämnheter, säger Rita Remark.

Nailart

Essie Winter nailart Shooting star

Essie Winter kollektion kostar 129 Kr styck och är limited edition och finns att köpa i butiker nu i November och så länge som de finns.

/Anja

Foton: Essies egna pressbilder

Previous post

Next post