Essie släpper ny midsummer collection

Nagellacksmärket Essie är ett ett av mina absoluta favoritmärken när de kommer till skönhet. Nagellacken har en förvånansvärt bra kvalité som gör att de ger absolut glans, täckning och hållbarhet. Nu har Essie skapat en ny kollektion nagellack inspirerat av det svenska midsommarfirandet. Den nya kollektionen heter Midsummer Collection. Kollektionen är en Limited Edition och kommer att finnas i sex nyanser.

June in bloom

Essie June In Bloom

Den här nya kollektionen är exklusiv för de nordiska länderna och kommer att lanseras vecka 21. Essie Midsummer collection inspireras av en magisk midsommarnatt där nyanserna på nagellacken har hämtats av blommor. Namnen på lacken har också inspirerats av midsommarnattens magiska feststämning. De festliga nyanserna heter June in Bloom, Dusk to dawn, Skål!, All Night Long, Midnight sun, Dressed to the maxi.

Läs mer om Stockholms bästa shopping: https://viewstockholm.com/sv/stockholm-best-fashion-shops-shopping/

Midnight sun

Essie Midnight sun

June in Bloom kommer nog bli en favorit då jag också fyller år i den vackra, grönskande månaden Juni. Det är också coolt att en av nyanserna har blivit döpt efter det ursvenska uttrycket: Skål!

Eftersom midsommar ligger oss svenskar varmt om hjärtat kommer släppet av denna kollektion att firas lite extra. I Stockholm kommer det vara ett stort event på Åhlens från och med lanseringen vecka 21 och en vecka framåt. Där kan man få en liten manikyr, eller vara med och tävla om kollektionen, eller en blomsterkrans. Jag kommer se till att besöka detta fina event och det tycker jag ni också borde göra. Vilken av dessa nyanser kommer ni vilja bära och inspireras av till er midsommarstyling?

/Anja

Bilder: Essie

Previous post

Next post