En promenad i Stockholm på vintern

Hej!

Jag hoppas ni alla haft ett härligt jul och nyårsfirande! Själv har jag varit hemma i Stockholm och firat jul. Men nyår firade jag i London. Hur som helst så har vi fått ett fantastiskt vackert Stockholm med all vit snö som har fallit. Det är en fröjd att ta en promenad runt i vår vackra vinterstad. Här är några bilder från min promenad under trettondagsafton i Stockholm city.

Älgar i Stockholm

Älgar i Stockholm

De fina älgskulpturerna lyser upp i mörkret i Berzelii park.

Strandvägen i Stockholm

Strandvägen i Stockholm

Och på Norrmalms torg hittar vi en vacker julgran.

Julgran på Norrmalms torg

Julgran på Norrmalms torg

När jag är ledig går jag gärna från T-centralen till varuhuset NK (Nordiska kompaniet) och kollar. Sen promenerar jag ner mot Norrmalms tog och fortsätter upp längs strandvägen och tittar på den fina utsikten över vattnet.

Vad tycker ni om att göra när ni har en ledig dag i Stockholm?

/Anja

 

Previous post

Next post