DQ Vodka flyttar in på nattklubben Bergmans

Nu finns DQ Vodka på den populära nattklubben Bergmans i Stockholm. Det är en helsvensk premiumvodka med en exceptionell lenhet och kvalitet. Vodkan produceras i Gripsholms Distillery i Malmköping och är gjord på vatten från Malmköping i Sörmland och svenskt vintervete. DQ står för Distinguished Quality. Vodkan finns redan på Systembolaget och Martin&Servera. Nu under hösten har DQ vodka flyttat in på nattklubben Bergmans på Ingmar Bergmans gata 2 i Stockholm. Det firades stort med en vodkaprovning inne på klubben.

DQ Vodka tasting

Vodkatasting

DQ vodka

DQ tasting

Kvällen inleddes med provsmakning under ledning av Per Jacobsson, en av Sveriges mest kända vodkaveteraner. Det bjöds på goda snittar som passade bra till vodkan. Per Jacobssen berättade historian kring märket och andra intressanta anekdoter. Kvällen fortsatte sedan med inflyttningsfest under ledning av DQ Vodkas egna bartender.

Bartender

Drinkar med DQ

Kvällen bjöd på en festupplevelse utöver det vanliga och DQ Vodka såldes till inflyttningspris hela kvällen.

Läs en intervju med Per Jacobsson på vår sajt: https://viewstockholm.com/per-jacobsson/

Bergmans

Inflyttningsfesten på Bergmans

– Vodkan har en exceptionell smak och kvaliteten är god både när det gäller själva spriten och vattnet. Vetet som används är ett svenskt vintervete som gör smaken mjuk. DQ Vodka har också en unik flaska som syresätter vodkan vid servering vilket bidrar till smakupplevelsen, säger Per Jacobsson.

Partyt fortsatte länge med många festglada människor.

Bergmans

Party på nattklubben Bergmans

 

Previous post

Next post