Daisy Beauty Expo utställningen 2017

Hej!

Jag hade äran att besöka skönhetsmagasinet Daisy Beautys expo 2017. Det var en underbar tillställning för 100 inbjudna skönhetsredaktörer, skönhetsbloggare och skönhetsälskare. Dagen kickstartade tidig morgon med frukost.

Tändstickspalatset

Daisy beauty expo 2017

Man kunde besöka 35 olika montrar med olika märken och kolla på nyheter, få behandlingar av olika slag och knyta kontakter. Jag började med att göra en ansiktsbehandling av hudvårdsmärket Atache som är ett spanskt hudvårdsmärke som arbetar tillsammans med medicinskt inriktade spa och hudkliniker. Min hud fick riktigt fin lyster och sedan fick jag även med mig produkter hem att prova.

Ellos och Makiash visade upp sina fina produkter och bjöd på smarriga cupcakes.

Daisy beauty expo 2017

Daisy beauty expo 2017

Garnier response hade satsat på ett härligt rum med grönt tema, fyllt av träd och växtlighet. Man fick dofta, klämma och känna på alla deras duschprodukter.

Daisy beauty expo 2017

Garnier hade ett häftigt rum

På plats var även Rosenserien Tweezerman, Kiss och Vita Liberata och Max Factor (där legendariska Tomas Lenneryd använde sina magiska händer till att lägga make up på de som ville. Lacoste kom med två nya dofter inspirerade av tennis, en för dam och en för herr, Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic Pour Liu & Pour Elle.

Lacoste

Lacoste-två nya dofter.

Escada fyller 25 år i år och de firades stort med en ny parfym som heter Fiesta Carioca. En snygg flaska och härlig, söt och sensuell gourmanddoft.

Escada

Escada 25 år

Escada

Escada 25 år!

LÓccitane bjöd på härligt handspa och berättade om nya produkter, bland annat en ny rengöringsmousse i Shea-serien och en högt koncentrerad shea-handcremé som även kan anvöndas som en handmask. Cinq Mondes är ett franskt spa märke med produkter och behandlingar inspirerade av skönhetsritualer världen över. Hos dom fick jag en härlig handmassage med väldoftande olja. Hårvårdsmärket Toni & Guy hade ett mysigt rum med afternoontea och hårstyling och visade upp den nya designen på sina förpackningar.

Hårvårdsmärket Revlon bjöd också på hårstyling och en mystiskt, rosa stämning. Samt nya produkter.

Revlon

Revlon

Mette Picaut lanserade en ny ansiktsmask baserad på en halvädelsten,  Hydra Lagoon Overnight mask. Anne-Marie Börlind var också på plats likväl Olaplex och L.Y.X. CosmeticsAcasia Skincare är ett nytt hudvårdsmärke som består av fyra produkter. Produkterna innehåller bl a Provitamin B5, E-Vitamin, Hyaluronsyra, A-vitamin, nyponfröolja, sallatsspikblad och mjölksyra. Eucerin presenterade sin nya produktserie Elasticity+Filler för mogen hud som saknar lyster, som lanseras i början av 2017. Det fanns dagkräm med spf 15, nattkräm och ansiktsolja.

hudvård

Eucerin

L’Oréal Paris hade inrett ett stort rum i fransk stil. Fönstren var klädda med bilder från Paris och det kändes som om man besökte en fransk persons våning.

Loreal

En fransk våning?

Det var komplett med badkar, alla typer av produkter man kunde behöva och champagne. Jag lät mig även bli sminkad av deras duktiga make up artist.

Smink

L’oréal Paris make up

Anja Nilsson

Make up från L’oréal Paris

L’Oréal har flera nyheter på gång, bland annat den nya serien Rare Flowers med rengöringsmjölk, rengöringsbalm och micellärvatten. Det kommer också en rengöringsserie med tre leror och röda alger.

mask

Lerrengöring

Det lanseras även nyheter bland deras hårvård – Botanicals.  En annan rolig nyhet under mässan var att det svenska företaget Palina, som är kända för sin mineralmakeup nu lanserar hudvård.

Palina

Palina

Jag lät GHD styla mitt hår, och det blev så vackert, i en klassisk hollywood-stil. Jag vill absolut skaffa deras plattång efter det här, mitt hår har aldrig känts så glansigt som efter den stylingen.

Hårstyling

GHD

Dior visade up nya sin Colour Gradiation Collection. Radioprofilen Farao Groth som är ambassadör för Dior höll en rolig och inspirerande föreläsning om märket.

Dior make up

Dior SS17

Dior

Jag och Dior-ambassadören Farao

Dior

Dior <3

Apoliva som är apotekets egna märke presenterade en hel make up-serie med klassiska, mjuka färger och snygga svarta förpackningar.

Apoliva

Apoliva

Hos Yves Rocher bjöds det på hudscanning och jag fick speciellt anpassade hudvårdsprodukter till min hud.

Yves Rocher

Yves Rocher

De bjöd även på läckra Mojito-praliner.

Choklad

Praliner

Tack till alla utställare, kollegor, vänner och hela teamet från Daisy Beauty för en fantastiskt rolig och givande dag!

/Anja

Previous post

Next post