Daisy Beauty Awards 2017 – Gala

Hej!

Igår gick ett av årets största skönhetsevent av stapeln på City Conference Centre. Jag pratar förstås om Daisy Beauty Awards 2017.

Jag på Daisy Beauty Awards gala

Jag på Daisy Beauty Awards gala

Daisy Beauty Awards är en utmärkelse som delas ut till de allra bästa skönhetsprodukterna sedan 2012 av skönhetsmagasinet Daisy Beauty. Redaktionen väljer ut 60 olika produkter som ska in i tolv olika kategorier som till exempel “Årets läpprodukt” eller “Årets aktiva hudvård”. Produkterna testas sedan av 58 olika bloggare, och sammanställs av juryn som sedan avslöjar vinnarna på den här nya galan.

Daisy Beauty

Daniel Paris och Ellen Bergström delade ut pris på scenen

Dörrarna öppnades klockan 18.30 och då var det förmingel med bubbel och fotografer. Det var mycket kindpussande och allmänt hejjande och trevlig stämning. Sen drog själva prisutdelningen igång och komikern Rachel Molin ledde det hela.

Rachel Molin och Kicki Norman

Rachel Molin och Kicki Norman

Hon drog många skratt med sina väl tajmade skämt. Chefredaktör Kicki Norman hade en snygg svart paljettklänning och ett coolt mörkt, matchande läppstift som syntes bra på scen.

Efter prisutdelningen bjöds det på en ovanligt god festbuffé med smakbitar som laxtartar, tryffeldoftande jordärtskocksoppa, massa olika charkisar, brie de Meaux ost och sallader av olika slag. Jag drack vitt vin hela kvällen.

Party!

Feststämning i salen

Åhléns hade en jätterolig monter där de bjöd på en cool fotoupplevelse som heter ORBIT 360 Experience. Det kommer vi få se mer av i framtiden…

Kö till Åhléns Orbit 360 experience

Kö till Åhléns Orbit 360 experience

Golden!

Golden!

En rolig grej var också lyckohjulet, jag vann faktiskt ett tredjepris bestående av en puderborste, bodylotion, showergel från Åhléns egna märke och torrschampo från PHC.

Åhléns lyckohjul

Åhléns lyckohjul

Inte nog med det, Åhléns lottade också ut ett presentkort under kvällen till ett värde av 10 000 kronor. Tyvärr vann inte jag den, men någon lycklig vinnare blev det i alla fall!

De lottade ut presentkort på 10 000 kr

De lottade ut presentkort på 10 000 kr

Cetaphil hade också massvis av aktiviter, bland annat ett lyckohjul med vinst varje gång! I like!

Cetaphils lyckohjul

Cetaphils lyckohjul

De hade också en fotovägg där man kunde ta roliga hollywood-style bilder.

Cetaphil fotovägg

Cetaphil fotovägg

Andra utställare var Reserol, L.Y.X cosmetics som hade olika tävlingar på plats. När vi gick hem fick vi en goodiebag med det nya numret av Daisy Beauty samt den splitternya branschtidningen Daisy Beauty professional. Jag har redan läst dom och gillar skarpt! I goodiebagen hittade vi också produkter från Cetaphil, Acasia skincare, Reserol, Duroy, ecobyLoviderm, YR skincare och Åhlens, samt ett erbjudande från nya appen Bookatreat.

Tack så jättemycket för ett väl anordnat event! Jag hade en superrolig kväll.

/Anja

 

 

Previous post

Next post