Brynbehandling i Kicks flagshipstores brow bar

Bryn är viktigt för det markerar och lyfter hela looken i ansiktet. Jag gick till Kicks nya flagship store i Gallerian i Stockholm. De har en Brow Bar som drivs i samarbete med The Browgal Tonya Crooks. Läs mer om konceptet och boka här: The Brow Bar Gallerian Kicks Stockholm

Kicks

The Brow Bar på Kicks flagship store

Jag blev stylad av den duktiga Abir som är så duktig på att hantera bryn.

Kicks

Abir vaxar, färgar och formar bryn

Jag fick en klassisk Colour and shape eyebrows där man som sagt får både en bra form, vaxning och snygg färg som sitter i cirka tre veckor. Det är så skönt att få ligga ner i stolen och bara tas hand om i 20 minuter. Abir är duktig och engagerat berättar om hela processen och ger tips på hur man själv kan göra. Hon hjälper en att hitta de rätta produkterna som passar en i Browgals sortiment.

Kicks

The Browgal

Jag fick tips om den nya brynprodukten Instatint som är en färgad ögonbrynsgel som innehåller små mikrofiber som ger liv och fyllighet till ens egna bryn. Otroligt smidig att använda själv hemma och den håller brynen på plats hela dagen. Kostar 229 SEK på Kicks.

Browgal

Instatint

Jag fick också tips om brynskuggspaletten Convertible, den kan både användas som pomad om an blöter den, eller som vanlig brynskugga, och till och med som ögonskugga, perfekt till resa. Den kostar 370 SEK på Kicks. Till den ska jag använda Double ended full size brush samt highlighter/conturing pennan i färgen “Toffee/Bronze”. Highlightern ger det lilla extra till ögonbrynen då det skimrar och lyser upp på brynbenet.

Browgal

Fina bryn

Jag älskar lösfransar och ska därför testa Sweedlashes fransar i modellen “Ramina” som Abir tyckte skulle passa min stil och mina ögon.

Kicks

Sweed lashes Ramina

Jag kan varmt rekommendera ett besök i The Browbar by Tonya Crooks i Kicks nya flagshipstore i Gallerian. När ni ändå är där, passa på att kika efter skönhetsprodukter utöver bryn för att de har verkligen allt på Kicks uppdelat på tre våningar. Bredvid the Browbar ligger också The Nailbar i samarbete med Depend Req. Där har jag fixat gellack i en läcker glittrig rosa ton som heter Petra. Det har hållit i två veckor nu fram till skrivande stund helt perfekt utan en enda skråma. Jag tror det kommer sitta minst en vecka till.

/Anja


Anja Akenzie

Previous post

Next post