Brunch på Siggesta Gård

Att äta brunch är något utav det bästa som jag vet i goda vänners lag. Man får kvalitetstid med vänner och man får njuta av fantastisk mat, dessutom utan tidspress så då tar man ju inte enbart en runda vid buffén, eller hur? 😉

Till Siggesta Gård ska man åka till om man vill ha en lantlig och lugn atmosfär. Miljön är nästintill magisk och maten som serverades var otroligt bra. Det bästa är att mycket av det som serveras är lokalproducerat. Drack en lättöl ifrån Värmdö Bryggeri som rekommenderas starkt.

Det första som jag kom att tänka på var ordet lugn, för det var det jag fick inom mig när vi promenerade runt anläggningarna. Det är en härlig känsla kan jag lova.

Och om du ska övernatta, vilker jag definitivt kommer att göra längre fram så finns det inga TV-apparater på rummen. Med andra ord så kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet samt spendera tid med dina vänner eller din partner. På Siggesta finns också många aktiviteter man kan göra allt från utegym, yoga, bootcamp, matlagning, bada bastutunna eller varför inte ta en härlig joggingtur ute på landet?

Jag får skriva mer om Siggesta Gård längre fram när jag sovit över där. Kan känna att vistelsen på tre timmar räcker inte riktigt till för att kunna beskriva platsen ordentligt men jag längtar redan tills jag är där nästa gång.

För att åka till Siggesta kommunalt så använd sl.se. Då tar du buss 437 eller 439 från Slussen, hela resan får du beskriven via SL-appen och hållplatsen heter Siggesta så det går verkligen inte att missa.

Enjoy!

d3c53922-8ad1-44ae-8052-6d2d2bc643a3  d30e28a7-e82b-4d24-9f3b-6fab42c65cca 9c018d62-d6a6-42c6-944c-27d4ab5bf66b71615f03-b03c-45a8-822e-3862cdaea1d0

 

Previous post

Next post