Borttagning av tatuering -Eraze Stockholm

Att tänka på vid borttagning utav tatuering.

Jag var för en tid sedan på ett möte med en tjej som heter Malin Tilja. en fantastisk tjej som har olika projekt hon sysslar med, bland annat blogg. Jag hoppas verkligen att vi kan få till ett samarbete framöver. Efter det mötet så skulle hon förbi kliniken Eraze Studio som ligger precis intill Humlegården, Sturegatan 34. Hon håller nämligen på med en process. Att ta bort en tautuering som tar längre tid än vad man tror.

Tjejerna jag fick träffa, Jeanette Wallinder och Amanda Gren var hur fantastiska och hur trevliga som helst. Man förstod direkt att de var experter inom området. Det hela slutade med att JAG satt i den där stolen med coola briller för att skydda mig från lasern och för att ta bort min tatuering som jag gjorde samma dag som jag fyllde 18. En röd tatuering föreställandes “Blair Witch Project”, som för övrigt är högst aktuell på bio (blir nog att se den ikväll faktiskt). Detta var ju faktiskt inte alls vad jag tänkt mig men sjukt glad är jag. Skönt att bli av med en tatuering som man kanske inte direkt ångrar idag men jag tycker kanske inte att den är så passande idag.

Eftersom att min tatuering är ganska liten så tror vi att det kommer att gå fortare att ta bort den. Själva behandlingen tar enbart några minuter, sen får man vänta 6-8 veckor på nästa behandlingstillfälle. Så nästa gång jag går dit så ska jag visa skillnaden från första gången.

Är otroligt exalterad över resultatet! =D

borttagning-tatutering eraze-stockholm

Previous post

Next post