Bobby’s Superhair – hårtabletter

Hej!

Kändisfrisören Bobby Odunco känner de flesta till. Han är en populär frisör som har salongen Bobbys hair studio på Östermalm i Stockholm. Men alla vet kanske inte att Bobby också har skapat ett kosttillskott som ger näring till håret i form av hårtabletter. Produkten är utvecklad i samarbete med företaget Better You som har flera olika kosttillskott. Hårtabletter ska inte bara ge en förbättring av håret, utan även naglar och hud kan komma att bli bättre.

Bobbys Hårtabletter

Bobbys Superhair Hårtabletter

Jag och mitt hår

Mitt hår som det ser ut nu

Så här beskrivs produkterna på Better You:s hemsida:

Bobbys superhair är en Svensk succéprodukt som på kort tid kommit att bli populär inom skönhetssegmentet.

Bobbys Superhair är utvecklad i samarbete mellan Better You’s produktexperter och Bobby Oduncu.

Formulan är framtagen med utgångspunkt från en nordisk livsstil med Bobbys långa erfarenhet som frisör och Better You’s friskvårdsinriktning som bas.

Innehåll

Innehåller per burk om 60 kapslar (30 dagars förbrukning).

Per kapsel

Biotin 450ug

Vitamin B5 18mg

Kisel 250mg

Linfröolja (omega 3,6,9) 200mg

Hirsextrakt 200mg

MSM 100mg

Tillverkad enligt GMP samt HACCP-standard.

Det är ofta den typ av ämnen man hör när man hör talas om när det gäller vitaminer för håret så det låter seriöst och bra. Jag ska testa de här tabletterna ett tag för att jag vill ha tillbaka mitt långa och tjocka hår som jag hade innan jag blekte håret senaste gången. Jag var tvungen att klippa mitt hår kortare för att det var så slitet att det bara gick sönder hela tiden. Men jag älskade det där långa håret. Så jag ska ge mitt hår en ny chans i form av mycket vårdande produkter, och extra näring. Jag ska ta en tablett om dagen i 60 dagar. Jag hoppas på det bästa! Vad tror ni om kosttillskott för hår, hud eller naglar? Använder ni? Ska ni testa. Just det: Bobby´s Superhair finns att köpa på massor av ställen, som apotek och webbshoppar.

/Anja

Previous post

Next post