Best western time hotel vid odenplan

För en tid sedan så bodde jag på ett väldigt prisvärt och centraltbeläget hotel som har en asieninspirerad design som gör det lite utöver det vanliga. Det man känner när man stiger in i lobbyn är en harmonisk känsla av lugn, och det är ju det man vill ha när man bor borta på weekends (om man nu inte är en stressad affärsman med hundra uppbokade möten).

Mitt rum var otroligt snyggt, jag skulle ha tagit mer bilder på terassen men självklart blev det så jäkla dåliga bilder med min gamla kamera dessvärre. =/

Det som är så härligt med bra packning är att man dessutom får plats med massa accessoarer. Man kan säga att jag är en “gadget”-kille som älskar prylar. Vilket kanske syns på bilden.

På bilden: Jeans från Neu och skjorta från Stenströms

Hår & Styling: Linda Hansson, Salong Lintott

Photocred: Julia Dansarie

Previous post

Next post