Besök på Lifetime Clinic i Kista

Nu är semestern äntligen över, är det sjukt att säga så? Ser verkligen så fram emot höst samt en heldel jobb. Precis innan jag gick iväg på ledighet så var jag faktiskt och gjorde ett litet skönhetsbesökLifetime Clinic i Kista. Ja, jag använder botox, det tänker jag inte hymla med. Det passar mig som person alldeles utmärkt och dessutom så stramar det åt pannan samt att mitt argväck bokstavligt talat försvinner. 😉

Kliniken har över 10 års erfarenhet gällandes skönhetsbehandlingar och med kvalité samt service i fokus så är kliniken mitt förstahandsval här i Stockholm. Jag har varit hos dessa i snart två års tid och har ALLTID varit mer än nöjd. Det säger ganska mycket anser jag.

Har du prövat på någon skönhetsbehandling tidigare och i så fall vad? Och den stora frågan blev du nöjd?

Det är riktigt skönt att vara tillbaka på semestern, kommer att satsa oerhört mycket på jobb, träning samt hälsa. För att kontakta kliniken se nedan och bjuckar så klart på före och efterbilder.

Kontakt Stockholm Kista:

Lifetime Clinic
Kistagången 26
164 40 Kista

Telefon: 010-333 33 10

D4A_7353D4A_8479

Före och efter, stor skillnad. 😉 Först lite sur och två veckor senare gladare än någonsin. =D

Previous post

Next post