Baywatch the movie 2017 på Skandia

Hej!

Jag vill ge ett litet tips så här i sommarvärmen. Baywatch the movie är en rolig komedi som precis har kommit på bio här i Sverige. Jag och mon kompis Iman Al Debe gick på förhandsvisningen av filmen och vi skrattade så att vi kiknade. Ni som har sett Baywatch på 90-talet minns de snygga kropparna och de röda baddräkterna på stranden. Det är likadant nu men i mer modern tappning. Jag hade inga höga förväntingar på filmen, men den var rolig och underhållande. Huvudrollerna görs av Dwayne “The rock” Johnson och Zac Efron. En rolig duo som i filmen tvingas samarbeta trots att de är helt olika.

David Hasselhoff i Baywatch

David Hasselhoff i Baywatch

David Hasselhoff dök upp i filmen som en liten Cameo och alla jublade. Nittiotalsikonen Pamela Andersson dök också upp vid ett tillfälle. När jag var yngre inspirerades jag av henne och systrarna Graafs smink och hårlook. Platinahår, stora beiga läppar, klumpigt svarta ögonfransar och mycket svart kajal var den look som hängde med i många år. Jag tvingade min pappa att köpa dyra märkesmascaror från Dior och Lancome stup i kvarten trots att jag bara var en hemmakär, hästtokig bokmal i tonåren. Idag har jag fortfarande platinahår men de klumpiga svarta fransarna är utbytta mot Ardells perfekta lösfransar i nummer 105. Den mörka läppenna som var så poppis på nittiotalet är nu utbytt mot mer klara och glada läppfärger.

SF

SF Skandia visase Baywatch

Biosnacks

Till bion fick vi massor av olika snacks. Det var roliga färgglada munkar från Dunkin Donuts, Ahlgrens bilar, chips, nötter och energidryck. Det fanns också fruktsmoothies från Froosh i små och behändiga burkar.

Munkar

Dunkin Donuts

Froosh juice

Froosh juice

Här är en bild på mig och Iman, ivriga att gå in.

Jag och Iman

Jag och Iman på Baywatch

Jag skulle i alla fall rekommendera Baywatch the movie till alla som vill ha ett gott skratt i sommar.

/Anja

 

Previous post

Next post