Bästa hamburgaren på Prime Burger

Hamburgare är en maträtt som många gillar. I Stockholm har det blivit så populärt att det finns hur många ställen som helst. Ett ställe som av många anses vara den allra bästa är Prime Burger. Jag och Iman gick dit och testade hamburgarna.

Maten på Primeburger

På Primeburger är den mest populära burgaren Original Prime Burger som Iman testade. Den innehåller kött, sallad, tomat, dressing och ost. Iman tyckte att den var riktigt god och saftig. Jag däremot slog till på en limited edition burger, den heter Stockholmfood burger och är designad av matbloggaren Rebecca Brage. Hamburgaren innehåller halloumi,stekt ägg, avokado, sirchamajonäs, koriander, salladslök, jalapenos och inlagd gurka. Jag gillar alla ingredienser för sig men tillsammans blev det lite väl maffigt enligt min smak. Jag gillade burgaren, den var kul men Imans original var bäst. Det finns flera andra kombinationer av burgare också, veganska, vegetariska och köttvarianter.

Sötpotatispommes på Prime Burger

Sötpotatispommes på Prime Burger

Här kan du läsa om fler hamburgerställen i Stockholm

Tillbehören på Prime Burger

Ok, låt oss prata tillbehör. Pommes Frites är väldigt viktiga som komplement till en god burgare. Både jag och Iman var nog ense om att pommes frites på Prime Burger kan vara de godaste i hela Stockholm. De är extremt krispiga och smakar gudomligt. Det finns i potatisvariant eller i sötpotatisvariant. Bägge alternativen är goda. Det är riktigt rediga portioner också. Förutom pommes frites beställde vi Milkshake som tillbehör. Jag tog chocolate och Iman beställde en milkshake med smak av strawberry. De var riktigt goda och söta. Vid andra tillfällen, kanske mer festliga tillfällen kan man beställa spetsade milkshakes med olika sorters alkohol. Jag kommer definitivt beställa en “old fashioned” eller en “mudslide”.

Var ligger Prime Burger?

Det är lyckligtvis en kedja så Prime Burger finns på fyra olika platser i Stockholm, på söder, i Vasastan och på Kungsholmen. Man kan också beställa hem mat via mattjänsten Foodora.

/Anja

Previous post

Next post