Bangs Clinic på Riddargatan 20

Förutom att frisören Marre huserar i denna lokal så finner du även en skönhetsklinik utöver det vanliga. Min vän Pernilla Lundberg är en av ägarna och här kan du göra allt ifrån botox, fillers, ansiktsbehandlingar, fransar, bryn m.m.

Något som jag tror kommer att bli en succé hos dem är den nya tekniken V Soft Lift som passar utmärkt för dig som vill ge ditt ansikte ett litet lyft utan att plastikoperera dig. Behandlingen utförs med tunna trådar som förs in under huden av legitimerad läkare. Trådarna ger ansiktet (eller valda delar av det) ett långvarigt lyft och fungerar utmärkt på områden som mungipor, hängande kinder eller ögonbryn. Behandlingen tar 30-60 minuter och resultatet håller i ca 24 månader.

Nu har jag inte gjort en sådan behandling men jag tror starkt på något sådant istället för att göra något hemskt ingrepp. Kan glatt berätta att jag botoxat bort min bekymmersrynka så nu är jag slät och fin i minst ett år framöver.

Med andra ord, otroligt nöjd.

Previous post

Next post