Årets Julkul på Golden Hits

I tisdags så fick jag en trevlig inbjudan till Golden Hits som hade premiär av årets Julkul. Här kan du glömma klassiska julsånger utan istället förbereda dig på blandade låtar och mellan dem en jävla massa humor. Eventet ordnades utav Johan Petré.

Jag var där med min väninna Sophie och till bords hade vi bland annat den manliga modellen Marcus Schenkenberg samt popgruppen Timoteij som var fantastiskt trevliga. Maten som serverades var också till belåtenhet och jag skrattade tills jag fick tårar på slutet. Gå och få er en härlig föreställning som inte är en klassisk julshow.

I ensemblen: Björn Öyvind Bue, Erik Göthlin, Oskar Elliot, Malin Eliason, Emilie Larsson, Julia Öhman, Fredrik Edkrantz, Liza Sandberg, Viktor Lindgren,Frida Sollerhag.

Previous post

Next post