Ambassadör och 30-års jubileum

Ambassadör och fest rimmar väl ganska bra ihop? Jag kan ju stolt meddela att jag är ambassadör året ut för skjortmärket Oscar Of Sweden. Företaget är familjeägt och startades redan 1949 i Borås och de fokuserar sig på att sälja skjortor till moderna och modemedvetna män, som jag med andra ord. Jag älskar deras sommarkollektion och framför allt linneskjortorna som kommer att användas flitigt i år, passformen är klockren och passar mig som ett smäck. Trist bara att när jag hittade en gammal kostym i garderoben så var ärmarna för korta vilket innebar att skjortärmen stack fram lite för långt och så kan man ju verkligen inte ha det så den kommer att lämnas in hos skräddaren omededelbart (kavajen alltså). =)

Min härliga väninna Alexandra bjöd med mig på Panos Emporios 30 partaj nu i måndags och eftersom det var ganska länge sedan jag sprang på röda mattan så tog jag ju självklart tillfället i akt. Vi hade en otroligt trevlig kväll och drack alkoholfritt vilket var ganska olikt oss för sådär 5-6 år sedan. Då var det ganska mycket fest, i alla fall för min del men det är väl tur att man växer till sig någon gång i livet. Det var superkul att se massa gamla och nya ansikten, många kindpussar blir det på events och det är ju alltid skoj.

Panos Emporio (Panos Papadopoulos), berättade på scen om hur allting startade. Om hur han tvingades fly från sitt hemland Grekland och hur han gällandes sitt politiska ståndpunkt lyckades skapa ett badklädesimperium i hans nya land Sverige på rekordtid. Genom att introducera en vinnande kombination av innovativ design, skickligt entreprenörskap och banbrytande marknadsföring lyfte han snart märket till en världsledande position. Bland modellerna som jobbat med hans kläder hittar man bland annat Jannike Björling och Victoria Silvstedt, häftigt!

Bjuckar på ett par bilder som jag lånat av Alexandra. 😉

IMG_7620 IMG_76281

 

Previous post

Next post