Årets kräftskiva på restaurang Clou!

I torsdags förra veckan så anordnade jag och vi på View Stockholm en liten kräftskiva för en blandad skara människor på den nyöppnade restaurangen Clou precis intill T-centralen.

Jag måste säga att jag blev väldigt glad över att det kom så många till vårt lilla event och vi hade supertrevligt. Det var nog också smart att anordna eventet på en torsdag så det blev väldigt lugnt för mig då man jobbar dagen efter.

Det bjöds på mängder utav kräftor ifrån Pandalus och det bjöds på en goodiebag från bland annat Bangs Clinic, Taxibolaget Über, Smyckesbutiken Juvelia m.m.

Den fantastiska dukningen stod Kazo Tableware för. Gå gärna in och kika på deras hemsida: www.kazo.se.

Jag har även ordnat så att ni som läser min blogg kan få 10% rabatt på deras sortiment hos återförsäljaren elegantset.se. Kul va?

Ange bara koden: P10_kazo när du beställer hem varorna.

Måste bara avsluta med att det varså kul att träffa Alexandra igen, det var länge sen vi sågs sist och det var faktiskt riktigt kul. Hon höll dessutom låda hela kvällen och det var nog det som fick mig att slappna av under hela kvällen. Puss påre!

d4a6670-2093d4a6579-2091

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *