4 Level Design presenterar litauisk design på Furniture and Light Fair

4 Level Design visas nu på Furniture and Light Fair. Med sin inspirerande och trendiga design och med matchande europeisk kvalitet har nu 4 Level Design slagit sina påsar ihop med litauiska designers och leverantörer med ett enda mål i sikte: Att erbjuda exklusiva produkter till återförsäljare.

jotjot Ba 1

 

Litauen har historisk tradition av hantverk och mycket möbelhantverk. Och det är det som nu lyser upp Litauen möbelmarknad och är nu redo att ta över världen. 4Level Design vill leverera möbler i världsklass. Litauen design och hantverkskunnighet tar sig nu in på internationella plattformar i form av fräscha, innovativa designer, och 4Level är i framkant av den här rörelsen. De erbjuder återförsäljare, interiördesigners och arkitekter en rikedom av kreativa lösningar

– Vi värderar våra klienters individuella behov och deras vision, så vi kan fokusera på att leverera personliga partnerskap som beror helt på olika ordernivåer och hur frekventa de är, säger en person som jobbar på företaget.

-Vi tror inte på en-för-alla-lösningar. Det passar inte för ett långt partnerskap som ska vara baserat på skräddarsydda lösningar.

Allt från matbord till fåtöljer kan 4Level Design erbjuda till bra priser, möbler av hög kvalitet som passar för både stora och små utrymmen. Med speciella riktmärken som återvunnet trä, stora mönster och färger erbjuder 4Level Design det bästa inom Litauisk design till svenska hem, det kan vara till sovrum, vardagsrum eller lägenheter.

jotjot loop

 

Besök 4Level Design på monter C10; 55 på Stockholms Furniture and Light Fair 5-9 Februari 2019.

https://www.stockholmfurniturelightfair.se/


Anja Akenzie

Previous post

Next post